Menu Sluiten

Het gevoel van succes

Onlangs zijn Ruud Schols en ik onder de naam ‘STEPS’ een training ‘Acquisitie voor ondernemers’ gestart.

Daarbij benadrukken we dat het ultieme succesgevoel voor een ondernemer ontstaat wanneer nieuwe klanten en nieuwe omzet wordt binnengehaald. We werken dan ook direct en praktisch naar die ervaringen toe. Ons trainingslokaal is dan even het bedrijf van de deelnemers en zij hebben dan een advies & support-team om hen heen.

Iedere keer dat ze succes boeken geven de deelnemers blijk van de kick die hen dit oplevert. Het geeft hen vleugels en brengt hen in de juiste flow !

Ik moet daardoor het bovenstaande bijstellen en bekennen dat er nog een ander succesgevoel is…

Deelnemers binnen deze training krijgen gaf ons een kick. Maar, het meemaken van hun successen geeft ons een nog veel grotere kick! Het bevestigd dat we ons werk verrekte goed doen en dat we daarvoor gewaardeerd worden.

En de deelnemers helpen ons om nieuwe klanten ‘binnen te halen’. Hoe super is dat!

Dank jullie wel Karina, Rob, Petra, Laurens, Thea, Jan, Tom!

Ervaren wat succesgevoel is? Kom onze training ‘proeven’. Op 20 en 27 juni van 10:00-11:30 u. bij Athos, Athoslaan 12a, Maastricht. Aanmelden: jaap.cleutjens@i-innovate.biz

1 gedachte over “Het gevoel van succes

  1. Loes Heylen

    Vanmorgen 20/06/2018 heb ik deelgenomen aan de kennismaking rond acquisitie training. Het is een hands-on opleiding die elke deelnemer werkelijk triggert en uitdaagt om uit zijn comfort-zone te treden en aan te kaarten datgene waar hij/zij mee worstelt. Het delen van ervaringen maakt het erg praktijkgericht. Het leslokaal is letterlijk jouw praktijk en gaat daadwerkelijk over tot maken van dat telefoontje of afspraak. Je wordt gesteund op een positieve manier en komt tot nieuwe inzichten. Er wordt gewaakt over een goede groepsdynamiek en om voor elke deelnemer een return on investment te creëren. Een zeer bruikbare opleiding die elke zelfstandige kan gebruiken. Goed bezig Ruud & Jaap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *