Menu Sluiten

Heropening Office Center Nuth, april 2019

Onlangs werd het Office Center Nuth heropend na een periode onder de vleugels van het Amerikaanse Staples.

Office Center heeft ook voor een nieuwe aanpak gekozen waarbij ondernemers en ondernemingen actief betrokken worden bij het bedrijf.

Bedrijfsleider Roy Welters heeft deze koers ter harte genomen en is voortvarend aan de slag gegaan om van het Office Center niet alleen een winkel van kantoorbenodigdheden en een dienstencentrum voor ondernemers te laten zijn, maar ook een daadwerkelijke ontmoetingscentrum voor ondernemeres te maken.

Al enige tijd vinden er regelmatig bijeenkomsten en workshopes voor ondernemers en jun medewerkers plaats.

Kijk hier voor een video-impressie van de heropening en de 25 bedrijven die al antwoord hebben gegeven op de uitnodiging van Roy Welters om actief mee te doen. Deze video-impressie is gemaakt door Pitch Works.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *